Eerste dag in Rusland 16 augustus 2012
Blijf op de hoogte en volg Jolanda
17 Augustus 2012 | Rusland, Sint-Petersburg
We zaten in de bus en vliegtuig met de Ruben Hoeke band uit Zaandam/Wormer.
Zij stapten uit in Tallinn, terwijl wij daar weer instapten in het volgende vliegtuig naar St. Petersburg. Een propeller vliegtuigje waar 33 mensen in pasten en bijna iedereen moest bukken, omdat het zo laag was. Op de foto is zelfs te zien dat de man gewoon met zijn hand de deur open kan maken, terwijl hij op de grond staat.
Het zwengelde wat heen en weer, maar het was verder een goede vlucht. Net als de bus richting ons hostel.
Het heeft even geduurd voordat we ons hostel gevonden hadden: mensen spreken hier geen engels, hebben natuurlijk een andere schrijfwijze, en de deur die wij zochten was een grote bruine, metalen deur zonder nummer, zonder bordje etc.
Uiteindelijk hadden wij ons hostel gevonden, maar we zijn er weer uit gelopen, want er was geen receptie. Het leek wel een studentenhuis.
Op de weg terug naar buiten konden een paar meiden ons vertellen dat dat wel het hostel was.
Kloppend op een dichte deur in het hostel/studentenhuis kwam er een stoned meisje met dreadlocks ons onze kamer wijzen waarvan stukken van het plafond naar beneden vallen en waarvan het raam niet helemaal dicht kan.
Nog weinig meegemaakt, maar nu al een interessant land!
Spasiba = dank je wel.
19 Augustus 2012 - 12:12
Marjo:
Hoi;
Leuk hoor om te lezen.
Ik hou deze site in de gaten.
Een goeie reis en veel plezier
Doe voorzichtig; Marjo -
21 Augustus 2012 - 10:41
Francis:
Hi Jolanda,
Wat leuk om je verslag te lezen, ik kan zo zien waar je bent en wat je meemaakt! Veel plezier hoor.
groetjes Francis Lorang